Kezdőlap

Vendégházunkban 2 különálló apartman került kialakításra, melyben összesen kényelmesen 4-6 fő,  max. 8 fő elhelyezésére van lehetőség. A kialakítás és berendezés során törekedtünk arra, hogy egy szálloda élményét nyújthassuk vendégeinknek.
Türkiz Apartman: a földszinten helyezkedik el, a nappaliban fatüzelésű kandalló is helyet kapott, a teraszról pedig tökéletes kilátás nyílik Salgó várára és a Boszorkánykőre. Nappalival, külön hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával, felszerelt konyhával és étkezővel rendelkezik. Modern színvilágú és berendezésű, fiatalos, kényelmes.
Smaragd Apartman: az emeleten helyezkedik el, hatalmas fedett hátsó terasszal rendelkezik, közvetlen  kertkapcsolattal a hátsó kertbe, ahonnan tökéletes panoráma nyílik a Karancs-hegységre, valamint Salgó várára és a Boszorkánykőre. Nappalival, külön hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával, felszerelt konyhával és étkezővel rendelkezik. Föld színek érvényesülnek, vidéki hangulatot áraszt, mégis modern.
A vendégház előtt 2-3 autó befogadására alkalmas parkoló került kialakításra.
A vendégház hatalmas udvara lépcsőzetes kialakítású, így több teljesen elkülönített terület áll a vendégek rendelkezésére, melyben helyet kapott pl. jacuzzi és napozóterasz is.
Finn szaunánk egy külön helyiségben került kialakításra, melyben zuhanyzó is a vendégek rendelkezésére áll. 
A teljes házban egy idejűleg csak 1 család vagy társaság tartózkodik, minimum 4 maximum 8 fő esetén foglalható, így kizárólagos használatot tudunk biztosítani a szállásra és a wellnessre is!