Házirend

1.Be- és kijelentkezés (check in – check out) 

A szállást elfoglalni az érkezés napján 14:00 órától lehet és a távozás napján 10:00 óráig használhatják a vendégek. Az érkezés pontos idejét előre egyeztetni szükséges. A szabad helyek függvényében lehetőség van a távozás napján késői távozásra, 14:00-ig, melynek egyszeri díja: 5.000 Ft/apartman/alkalom. Erre vonatkozó igényüket kérjük a foglalást követően minél előbb szíveskedjenek jelezni. 

2. Szobakulcs  

A vendégek részére érkezéskor átadásra kerül az apartman kulcsa, a főbejárat és a kapu kulcsa. A kulcs elvesztése esetén 5000 Ft díjat számolunk fel.

3. Kert 

A vendégház kertjében található nyársaló-bográcsozó (nyársvasat és bográcsot tudunk biztosítani), valamint napozóterasz áll a vendégek rendelkezésére. A kerti sütéshez tűzifát biztosítunk. Kérjük, hogy a tűzgyújtáshoz folyékony anyagot (pl. grillbegyújtó folyadék) ne használjanak. Kérjük, hogy a kinti sütéshez, főzéshez használt eszközöket tisztán szíveskedjenek elhelyezni a használatot követően. 

4. Parkolás 

A vendégház előtti parkolóban apartmanonként 1 autó számára parkolóhely biztosított, igény esetén további 1 jármű részére tudunk parkolót biztosítani. 

5. Finn szauna 

A vendégek rendelkezésére áll külön helyiségben kialakított finn szauna, melyet kizárólag a vendégek használhatnak. A szauna zsetonos automatával indítható. A finn szauna használatának díja: 3.000 Ft/óra, 5.000 Ft/2 óra. Használatot megelőzően 1 óra felfűtési idő szükséges, melyhez a zsetont biztosítjuk, továbbá az igénybevételnek megfelelő mennyiségű zseton és a szauna helyiség kulcsa átadásra kerül a vendég részére. A szaunát egyszerre max. 4 fő tudja használni. A szauna használatához külön törölközőt biztosítunk. Kérjük, hogy ezt csak a szaunázás során használják és hagyják a szaunahelyiségben felakasztva, vagy az ülőke tároló részében helyezzék el. A szaunakályha közelében fokozott óvatossággal legyenek mind saját testi épségük, mind a törölközők tekintetében! A szaunakövekre kizárólag tiszta vizet lehet locsolni, melyben néhány csepp szaunaolaj használható. A szauna használata előtt és közben az alkohol fogyasztásától tartózkodjanak! A szaunatérben nyílt láng használata, gyúlékony és tűzveszélyes anyag használata szigorúan tilos! 

6. Jacuzzi

A jacuzzit kizárólag a szálláshely vendégei használhatják. A jacuzziban egy időben max. 7 fő tartózkodhat. A jacuzziba bármilyen étel fogyasztása szigorúan tilos. A jacuzzit zuhanyozás után lehet használni. A jacuzziba bármilyen törékeny, üvegből, kerámiából, porcelánból készült tárgyat, eszközt tilos bevinni. A jacuzziban dohányozni tilos. A vízbe tilos bármilyen folyadékot önteni.

A jacuzzi az alábbi napszakokban használható:
október-április 10:00 órától 19:00 óráig
május-szeptember 10:00 órától 20:00 óráig
(kivéve a vegyszerezés, vízmintavétel, karbantartás, leeresztés, feltöltés időtartamát)

A jacuzzi vendég által okozott bárminemű meghibásodása, sérülése esetén az okozott kárt teljes egészében köteles a szállásadó részére megtéríteni!

7. Szálláshelyen kívül tartózkodás 

Kérjük, hogy amennyiben nem tartózkodnak a szálláshelyen, az ajtókat, valamint a kaput szíveskedjenek bezárni.  

8. 14 év alatti vendégek 

Kiskorú (14 éven aluli gyermek) csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat a vendégházban. A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért. Vendégházunkat 14 év alatti vendég csak szülői vagy más, az általa megbízott cselekvőképes felnőtt személy kíséretében veheti igénybe. 

9. Kisgyermekek 

Kisgyermekek részére igény és kérés esetén biztosítunk: babaágyat, ágyneműt és huzatot, etetőszéket. 

10. Látogatók 

A vendégház területén csak a vendégkönyvben szereplő, fizető vendégek tartózkodhatnak, más személyek nem! A szálláshelyen vendéget fogadni nem lehetséges! 

11. Pihenőidő 

Kérjük, hogy este 22:00 után és reggel 6:00 előtt szíveskedjenek tartózkodni a hangoskodástól, a környéken élők nyugalmáért. 

12. Kártérítés 

A vendégházban tartózkodó vendégek teljes körű anyagi felelősséggel tartoznak az általuk okozott kárért, mind a műszaki berendezések, bútorok, felszerelések tekintetében, mind pedig az épület egészében keletkezett károk esetén. A károkozást a vendég köteles a szállásadó részére jelezni és megtéríteni. 

13. Dohányzás 

Az apartmanokban, zárt térben a dohányzás tilos! Dohányzásra kijelölt helyek: erkély, terasz és a kültéri szabad területek. 

14. Tűzvédelem 

Kérjük fokozottan ügyeljenek a tűzvédelemre, a zárt terekben ne használjanak gyúlékony, tűzveszélyes anyagokat és nyílt lángot. A kerti sütőt használat közben ne hagyják felügyelet nélkül, használatot követően győződjenek meg arról, hogy a tűz teljesen kialudt. A vendégház teljes területén, valamint a kertben és a ház előtti parkoló területén tilos bármilyen pirotechnikai eszköz (tüzijáték, petárda stb.) használata. A kandalló használata esetén fokozottan figyeljenek a tűztér működésére, a kandallótest és ajtóüveg hevülésére, éghető, gyúlékony anyag ne legyen a közelében és ne helyezzenek semmit a kandalló tetejére. A kandalló begyújtásához begyújtó folyadék használata szigorúan tilos!

15. Extra takarítás, mosás 

Kérjük, hogy a vendégházat az elvárható módon szíveskedjenek tisztán tartani és rendezetten elhagyni. Extra takarítás díja: 10.000 Ft/apartman, extra mosatás díja: 10.000 Ft/alkalom. 

16. Hibabejelentés 

Bármilyen jellegű meghibásodás, vagy probléma esetén kérjük haladéktalanul jelezze azt a szállásadó felé az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
telefonon: 06-20-9654-092, 06-30-9858-134
e-mailen: besztercevendeghaz@gmail.com 

17. Vendég tulajdonának védelme 

A vendég saját tulajdonában lévő tárgyakért, berendezésekért, eszközökért és egyéb vagyoni dolgokért a szállásadó felelősséget nem vállal. Kérjük vigyázzanak értékeikre! 

18. Kisállat 

A vendégházban kisállatot felár ellenében tudunk fogadni. A felár 4.000 Ft/kisállat/éj. Apartmanonként max. 1 kisállat megengedett. 

A szállás igénybevételével a vendég a fent leírtakat tudomásul veszi és elfogadja.